• Meer dan 25 jaar ervaring in het succesvol afronden van projecten.

NIEUWS & EVENEMENTEN

Kijk regelmatig op deze pagina om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws en de laatste beursdata, zodat u ons werk ook eens in het echt kunt komen bekijken.

We hopen u snel (weer) eens te zien!

Voor meer informatie kunt u ook terecht op onze LinkedIn bedrijfspagina.

Nieuws & Evenementen

Op naar de toekomst!

Nu dat een groot deel van de wereld al (gedeeltelijk) gevaccineerd is, kunnen we langzaam weer het oude leven oppakken.

Merinox is blij dat het personeel en het bedrijf gezond uit deze crisis is gekomen.

Op dit moment heeft de economie te maken met enorm hoge transportkosten. Daarnaast zijn de prijzen van de olie- en gassector ook hoog.

Merinox wilt ondanks de Covid-19 pandemie het jaar zo goed mogelijk afsluiten. Uiteraard kunnen wij dit niet zonder ons personeel, leveranciers en klanten.


Merinox viert haar 25-jarig jubileum!

Op 1 april 1996 hebben de heren Peter Valk & Kees van Reijn Merinox B.V opgericht. Wat begon als een klein bedrijf, is nu uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 35 medewerkers in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Met export naar meer dan 60 landen wereldwijd zijn we blij dat mensen ons weten te vinden.

We zijn trots op wat we hebben bereikt en willen onze medewerkers, leveranciers en klanten bedanken voor de prettige samenwerking en het vertrouwen.

Merinox kijkt er naar uit om in de toekomst samen nieuwe doelen te bereiken.


Onderhoud voor de toekomst

We werken momenteel hard aan het behoud van ons hoofdkantoor in Alblasserdam, Nederland. Dit zorgt ervoor dat we, ondanks deze moeilijke en onzekere tijd, klaar zijn voor de toekomst.


Corona Statement

Het Coronavirus (COVID-19) heeft een enorme impact op het dagelijks leven. Namens het hele Merinox-team hopen wij dat u en uw dierbaren gezond zijn. Net als de overgrote meerderheid van bedrijven moeten ook wij maatregelen treffen als reactie op COVID-19. Het is onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat wij onze bedrijfsvoering kunnen continueren voor u als onze klant, terwijl we ook prioriteit geven aan het welzijn van onze medewerkers.

Wij doen ons best om verstoringen in onze diensten te beperken. Tegelijkertijd zijn er enkele veranderingen doorgevoerd. Door te weken in shiften en deels vanuit huis kan het zijn dat afhandeling van e-mails of telefonische oproepen mogelijk iets langer duren. We vragen uw begrip hiervoor. Bij aanlevering van materiaal hebben wij onze chauffeurs de richtlijn meegegeven niet direct in contact te komen met uw medewerkers teneinde een mogelijke besmetting te voorkomen. Wij willen u vragen om ons beleid te respecteren en vanuit uw verantwoordelijkheid al het mogelijke te doen om bij te dragen aan de gezondheid van uw en onze medewerkers. Afhankelijk van de richtlijnen van de overheid hopen wij dat deze situatie zo snel mogelijk normaliseert.

Welke invloed kan het Corona virus hebben op de leveringen van Merinox ? De ontwikkelingen veranderen voortdurend, wat je gisteren nog niet kon voorstellen is vandaag al realiteit. Dit heeft ook invloed op de naadloze buis leveranties, Op dit moment beschikken wij over voldoende materialen in voorraad en kunnen wij nog voldoen aan de levertijden die u van ons gewend bent. We zien echter, dat een aantal toeleveranciers te maken heeft met lock downs en fabriekssluitingen en daardoor moeite heeft om op de gewenste datum het bestelde materiaal bij ons aan te leveren. Dit zou kunnen betekenen, dat we de levertijden niet meer zo strak aan kunnen houden, zoals u die van ons gewend bent. Wij stellen alles in het werk om onze afspraken met u zoveel mogelijk na te komen, zodat uw bedrijfsproces zo normaal mogelijk doorgang kan vinden. Wij raden u daarom ook aan om uw bestellingen tijdig bij ons te plaatsen, zodat wij goed kunnen inspelen op uw behoefte en tijd hebben om uw bestelling compleet te leveren.


New date Wire and Tube Düsseldorf 2020

After the postponement of Wire and Tube, an alternative date was chosen. The fair takes place from December 7 to 11, 2020.

We warmly welcome you in Hall 03, stand 3A08.


Wire and Tube Düsseldorf 2020 is being postponed

Because of the coronavirus and the number of infected people in Europe and the rest of the world, the organization has decided to postpone the exhibition.

Merinox understands the decision to ensure the safety of their guets, customers and employees. We hopes that the situation will improve quickly.

We hope a new date for the exhibition will be published soon.

More information


Merinox will be on the TUBE exhibtion in Düsseldorf

We are very pleased to announce that we will be at the International Tube and Wire exhibition at the Messe in Düsseldorf.

From the 30th of March till the 3rd of April you have the oppertunity to meet, network trade and exchange knowledge with companies in the same industry over the world. We are pleased to welcome you at Hall 03, stand 3A08.

We are looking forward to meet you there!