• Merinox is graag betrokken bij maatschappelijke inzet.

Sociaal

Maatschappelijke inzet

Merinox Holding zet zich in voor de duurzame ontwikkeling van de gemeenschappen waarin we actief zijn. Merinox Holding ondersteunt lokale en internationale stichtingen en organisaties, maar ook individuele acties die bijdragen aan de ontwikkeling van de gemeenschap in verschillende sectoren, waaronder gezondheidszorg, cultuur, ontwikkeling van de vaardigheden van werknemers, technologie en toename van welvaart. Merinox Holding ondersteunt daarnaast diverse liefdadigheidsorganisaties. Door deze groepen en initiatieven te ondersteunen streeft Merinox Holding naar een betere kwaliteit van leven en het bevorderen van een gevoel van welzijn.


Sponsoring

 

Sportclubs:

 


Goede doelen

Roparun (www.roparun.nl)

Stichting. Samen met diverse klanten ondersteunen we financieel de strijd tegen kanker. Als mensen worden geconfronteerd met kanker, dan gaan voor hen veel zekerheden verloren. Bepaalde dingen zijn dan (tijdelijk) niet meer mogelijk. Door deze projecten te ondersteunen probeert de Stichting Roparun voor hen de kwaliteit van leven zoveel mogelijk te verbeteren.

Alp d’HuZes

Sponsoring. In samenwerking met een aantal relaties ondersteunt Merinox het wielerevenement Alp d’HuZes, voor een betere toekomst voor mensen die vechten tegen kanker. De donaties gaan rechtstreeks naar Alpe d’HuZes/KWF (Nederlands kankerfonds) en er worden verschillende projecten mee gefinancierd.

Stichting Twentse waterpompen Cambodja (www.verwegfietsen.nl)

Merinox heeft een waterpomp in Cambodja gesponsord. De stichting is opgericht in december 2012. Door het sponsoren van een waterpomp, maakt Merinox deel uit van een groep heeft bewerkstelligd dat de mensen in Cambodja gezonder en schoner water voor dagelijks gebruik hebben.