• Kwaliteit buizen direct uit voorraad 

Normen en waarden

Missie- & waardestatements

Missie: het leveren van een zeer breed en uitgebreid assortiment naadloze buizen van roestvrij staal en speciale legeringen, en bijbehorende buisoplossingen die consequent de behoeften en verwachtingen van onze klanten op het gebied van kwaliteit, service en waarde evenaren of overtreffen.

Visie:  binnen alle industrieën die wij bedienen gezien worden als de partner bij uitstek voor alles wat zij nodig hebben op het gebied van instrumentatie- en hydraulische buizen.


Kernwaarden

Klantgericht:
We zijn een servicegerichte organisatie die zich focust op de behoeften van onze klanten. We zijn elke dag weer hard aan het werk om ervoor te zorgen onze klanten succesvol zijn.

Gepassioneerd:
Elk probleem dat we moeten overwinnen zal op dezelfde manier worden aangepakt, ongeacht hoe klein of hoe groot het is.

Verantwoordelijk:
Ons motto is steeds “afspraak is afspraak”. Wanneer niettemin problemen ontstaan zetten wij ons maximaal in om ongerief voor de klant te voorkomen of te minimaliseren.

Integer:
We tonen betrokkenheid en behandelen klanten, collega’s en partners eerlijk en met respect. We luisteren naar anderen voor meer begrip.

Inzet:
De Merinox Groep streeft naar het leveren van hoge kwaliteit buisproducten. Wij streven daarbij voortdurend naar verbetering op alle gebieden.

Houding:
Ons doel is om de spreuk ‘waar een wil is, is een weg’ na te streven, waarbij we ons altijd eerst 100% zullen inspannen om een oplossing te vinden, voordat we zeggen dat het niet kan.

Productief:
Merinox verbetert zich continu om een zeer effectieve, ‘leane’ en snel bewegende organisatie te zijn.

Winst:
Maximaliseren van de lange-termijnwinst, waarbij we altijd onze algemene verantwoordelijkheden in het oog houden.

Portfolio:
Wereldwijde leverancier zijn van een zeer uitgebreid en breed assortiment van hoge kwaliteit naadloze buizen die aansluiten bij en voldoen aan de eisen en behoeften van onze klanten.

Partners:
Het vormen van een winnend netwerk van klanten en leveranciers. Samen creëren we wederzijdse, blijvende waarde.

Milieu:
Zoveel mogelijk eventuele schadelijke effecten van de activiteiten van de Merinox Groep op het milieu voorkomen of anderszins beperken en herstellen.

Familie-georiënteerd:
Het is ons doel is om ervoor te zorgen dat onze medewerkers een gezonde balans hebben tussen werk en privé. Wij bevorderen een gezonde levensstijl en geloven in een bedrijfscultuur waarin mensen geïnspireerd worden om het beste uit zichzelf te halen.